Pénzügyileg stabilnak lenni

Egy cég vezetője pontosan tudja, hogy kiszámíthatóságra van szükség. Már jó előre látnia kell a számokat, hogy tudjon vele tervezni - a jövőre, a növekedésre fókuszálni. Ahhoz viszont, hogy ezt megtehesse, tökéletesen tisztában kell lennie a jelenlegi helyzettel is: pontosan értenie kell a cégben végbe menő folyamatokat, tudnia kell hol lehet optimalizálni, hogy lehet mindent gördülékenyebbé tenni; s ha mindez világos, egyszerűen már csak meg kell tennie a szükséges lépéseket.

De mik ezek a lépések, hogy jutunk el idáig?

A CFS Consulting Kft. célja, hogy a pénzügyi és fejlesztési kérdésekben teljeskörű támogatást nyújtson a kis-, és középvállalkozásoknak.

Pályázat és kontrolling

Cégünk pályázati tanácsadással, pályázatírással, pályázati projektmenedzsmenttel, finanszírozási tanácsadással és finanszírozás támogatással, valamint vállalkozásra szabott kontrolling rendszerek kialakításával és bevezetésével foglalkozik.

Pénzügyi szoftverek

Vállalati teljesítmény-szupervíziót, és csoportos feladatkezelést támogató rendszereket fejlesztünk és vezetünk be, partnereink igényeire szabva. Többek közt ezekkel a szoftverekkel érjük el, hogy a fejlődéshez szükséges pénzeszközök, gazdasági és működési információk stabilan, egyszerűen és gyorsan elérhetőek legyenek a menedzsment, és a tulajdonosok számára.

Siker

A CFS Consulting Kft. rendszerével a KKV-k gyors gazdasági növekedést élnek meg, mert mi pontosan tudjuk mit, és hogyan kell kezelni ahhoz, hogy egy cég előre lépjen, majd stabilan megállja a helyét. Legyen szó akár mikro-, kis-, vagy középvállalkozásról, a CFS Consulting csapata felkészülten fogad bármilyen helyzetet.

Amiben a legjobbak vagyunk:
elérhetővé tesszük partnereink számára a növekedéshez és a tervek megvalósításához szükséges
pénzt és üzleti információt.


érdekel

TEVÉKENYSÉGEINK

Pályázatírás
Pályázati
tanácsadás
Pályázati
projektmenedzsment
Kontrolling rendszerek
fejlesztése és bevezetése
Finanszírozási
tanácsadás
Vezetői és vállalati
teljesítménymenedzsment
Teljesítményértékelő rendszerek
fejlesztése és bevezetése

Amiért minket választanak

Igényesség

Gondot fordítunk a minőségellenőrzésre és a szupervízióra. Csak kellő alapossággal elkészített, átgondolt és gondosan egyeztetett anyagokat és szoftvereket adunk ki a kezünkből.

Együttműködés

Elegendő időt és energiát fordítunk a megbízások és projektek előkészítésére. Mindent megteszünk azért, hogy partnereink vállalkozását megismerjük, és csak olyan megoldásokat adunk, amelyek ténylegesen hozzájárulnak céljaik eléréséhez.

ajánlatkérés

Kik vagyunk mi?

A CFS Consulting Kft. szervezetét a három alapító tulajdonos alkotja, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek
pályázatírás, kontrolling és cégvezetés területén.
Palatinus Zoltán
tulajdonos
Soós Andrea
ügyvezető igazgató,
tulajdonos
Hamar Zoltán
tulajdonos